Salată De Tei
Salata de tei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 134 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. Un amestec de apă, morcovi, amestec de lime Jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată de Fajita cu friptură de tei Tequila cu vinetă de tei Chile, Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, și Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru.
Instrucțiuni
Se dizolvă amestecul de gelatină în apă clocotită. Se amestecă sarea. Se amestecă în apă rece. Se răcește până se îngroașă ușor.
Îndoiți varza, morcovii și nucile în gelatină îngroșată.
Se toarnă amestecul într-o matriță de 8 inci care a fost pulverizată cu un spray antiaderent. Se răcește până se întărește.
Puneți mucegaiul într-o chiuvetă cu apă fierbinte timp de câteva secunde când este gata să se muleze.
Așezați placa de servire deasupra matriței și întoarceți-o. Ridicați mucegaiul.