Salată de sparanghel, portocale și linte
Salata de sparanghel, portocale și linte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 48 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână portocale, vinetă de șampanie, salată verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Prune, Portocale Și Linte ... Și Fave Five Friday: Mâncăruri Minunate De Linte, Salată de linte și spanac cu sparanghel prăjit, Paneer și C, și Salată De Linte Verde Cu Sparanghel, Măr Și Fenicul.
Instrucțiuni
Clătiți bine feniculul. Tăiați și aruncați capătul rădăcinii becului. Tăiați tulpinile din bulb și tocați frunzele la egal cu 1/4 cană; rezervați tulpinile și frunzele rămase pentru o altă utilizare. Feliați subțire bulbul și aruncați cu portocale, piper și 1/2 linguriță. sare. Acoperiți și lăsați să stea până când este gata de utilizare.
Între timp, tăiați vârfurile de sparanghel în bucăți de 1 1/2 inch.
Tăiați tulpinile în diagonală în felii subțiri, aruncând capetele dure.
Aduceți 3 căni de apă și 1/2 linguriță. sare la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghel și gătiți 1 până la 2 minute sau până când este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Aduceți 3 căni de apă și restul de 1/2 linguriță. sare la fiert în cratiță la foc mediu.
Adăugați linte; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, 8 până la 10 minute sau până când este crocant.
Se scurge bine și se clătește cu apă rece. Aruncați linte cu 1/4 cană de vinetă de șampanie-șalotă.
Combinați salata verde, pătrunjelul, sparanghelul, amestecul de fenicul și frunzele de fenicul într-un castron mare; aruncați cu vinaigreta rămasă. Lingurați lintea pe un platou de servire; acoperiți cu amestec de sparanghel.