Salată de spanac, pere și Pancetta

Salată de spanac, pere și Pancetta
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Salata de spanac, pere și Pancetta ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână brânză de capră ușoară, pere bosc, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de spanac și pere cu Pancetta, Salată de pere, rucola și Pancetta, și Salată de pere, Pancetta și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, gătiți pancetta, amestecând des, până când este crocantă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Aruncați toate, cu excepția a 1/2 lingură. grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotă și amestecați la foc mediu-mare până se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Se ia de pe foc și se amestecă în ulei, oțet, muștar și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Puneți spanacul și perele feliate într-un castron mare și aruncați ușor cu pansament. Aranjați salata pe farfurii. Se sfărâmă brânza de capră deasupra și se presară cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista