Salată de spanac, pere și Pancetta
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Salata de spanac, pere și Pancetta ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână brânză de capră ușoară, pere bosc, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de spanac și pere cu Pancetta, Salată de pere, rucola și Pancetta, și Salată de pere, Pancetta și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, gătiți pancetta, amestecând des, până când este crocantă, 2 până la 3 minute.
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Aruncați toate, cu excepția a 1/2 lingură. grăsime din tigaie.
Adăugați șalotă și amestecați la foc mediu-mare până se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în ulei, oțet, muștar și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți spanacul și perele feliate într-un castron mare și aruncați ușor cu pansament. Aranjați salata pe farfurii. Se sfărâmă brânza de capră deasupra și se presară cu pancetta.