Salată De Spanac Hawaian

Salată De Spanac Hawaian
Salata de spanac Hawaiian este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac pentru bebeluși, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până bucăți de ananas ai putea urma acest curs principal cu Parfaits De Granola De Boabe De Casă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Șuncă Hawaiană, Salată Hawaiană, și Salată Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți spanacul între patru farfurii. Se acoperă cu roșii, castraveți, ciuperci și ceapă. Aranjați ananasul și șunca peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Stropiți cu pansament.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista