Salată de spanac cu sos de usturoi

Salata de spanac cu sos de usturoi este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 425 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată duminică: salată de spanac de căpșuni cu un pansament simplu de mac + un cadou de carte de bucătar, Salată de spanac cu sos cald de salată de rodie, și Salată de spanac cu pansament fierbinte Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc mediu-mare până când este doar crocantă.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se sfărâmă când este suficient de rece pentru a se manipula. Pune deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul, oțetul, sarea, piperul și usturoiul.
Spălați frunzele de spanac foarte bine și rotiți uscat. Rupeți frunzele în bucăți mici și puneți-le într-un bol mediu de salată.
Adăugați ciupercile și slănina și aruncați pentru a combina.
Turnați 2/3 cană din pansament peste salată (rezervați restul pentru o altă utilizare) și aruncați din nou.