Salată de spanac cu sos de usturoi

Salată de spanac cu sos de usturoi
Salata de spanac cu sos de usturoi este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 425 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată duminică: salată de spanac de căpșuni cu un pansament simplu de mac + un cadou de carte de bucătar, Salată de spanac cu sos cald de salată de rodie, și Salată de spanac cu pansament fierbinte Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc mediu-mare până când este doar crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se scurge pe prosoape de hârtie și se sfărâmă când este suficient de rece pentru a se manipula. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul, oțetul, sarea, piperul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Spălați frunzele de spanac foarte bine și rotiți uscat. Rupeți frunzele în bucăți mici și puneți-le într-un bol mediu de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ciupercile și slănina și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
6
Turnați 2/3 cană din pansament peste salată (rezervați restul pentru o altă utilizare) și aruncați din nou.
7
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista