Salată de spanac cu smochine și vinetă de slănină caldă

Salata de spanac cu smochine și vinaigrette de slănină caldă este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smochine, muștar dijon, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza smochine uscate ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Cu Smochine Și Cacao ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este uimitor. Încercați Salată de spanac cu vinetă de slănină caldă, Salată de spanac cu vinetă de slănină caldă, și Salată De Spanac Cu Vinetă De Slănină Caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; se toarnă 1 lingură. grăsime; rezervă (aproximativ 1 lingură. va rămâne). Când slănina s-a răcit, se sfărâmă.
Adăugați năut în aceeași tigaie și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor și ușor crocante, 7 până la 10 minute.
Așezați spanacul într-un castron mare; împrăștiați năutul peste spanac.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți în oțet (aveți grijă, deoarece amestecul se poate împrăștia).
Adăugați muștar și, în timp ce tigaia este încă caldă, amestecați grăsimea de slănină rezervată și uleiul de măsline. Răzuiți rapid pansamentul în castron cu spanac și năut.
Adăugați smochine și slănină mărunțită. Aruncați bine împreună, presărați brânză albastră, dacă doriți, și serviți.