Salată de spanac cu cuburi de salam fierbinte
Salata de spanac cu cuburi de salam fierbinte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 187 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, Salam, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salam Și Spanac Stromboli, Salam și spanac Stromboli, și Salam, feta și paste cu spanac.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați salamul și gătiți până la sfârâit și rumenit, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc. Folosind o lingură cu fante, scoateți și puneți deoparte salamul, lăsând grăsimea topită.
Adăugați muștarul, mierea, oțetul, sarea, piperul și restul de 1 lingură de ulei și amestecați împreună pentru a forma o emulsie subțire.
Adăugați ceapa și salamul și reveniți la foc mediu. Gatiti doar pana cand ceapa se ofileste, aproximativ 1 minut. Împărțiți spanacul între farfurii de servire.
Se toarnă sosul fierbinte de salam peste verdeață.
Se servește cu ouăle, tocate, dacă se dorește.Bacsis: cu carcasa netăiată, un salam întreg poate dura luni de zile dacă este păstrat la o temperatură rece a camerei. Odată tăiat, poate fi refrigerat până la 2 săptămâni dacă este înfășurat strâns.