Salata de spanac cu cuburi de salam fierbinte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 187 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, Salam, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salam Și Spanac Stromboli, Salam și spanac Stromboli, și Salam, feta și paste cu spanac.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați salamul și gătiți până la sfârâit și rumenit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salam
3
Se ia de pe foc. Folosind o lingură cu fante, scoateți și puneți deoparte salamul, lăsând grăsimea topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Adăugați muștarul, mierea, oțetul, sarea, piperul și restul de 1 lingură de ulei și amestecați împreună pentru a forma o emulsie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Emulsii
Muștar
Oțet
Piper
Miere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați ceapa și salamul și reveniți la foc mediu. Gatiti doar pana cand ceapa se ofileste, aproximativ 1 minut. Împărțiți spanacul între farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Salam
Ceapă
6
Se toarnă sosul fierbinte de salam peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Salam
7
Se servește cu ouăle, tocate, dacă se dorește.Bacsis: cu carcasa netăiată, un salam întreg poate dura luni de zile dacă este păstrat la o temperatură rece a camerei. Odată tăiat, poate fi refrigerat până la 2 săptămâni dacă este înfășurat strâns.