Salată De Somon Scoopy

Salată De Somon Scoopy
Salata de somon Scoopy este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați muștar Dijon cremos, cremă de brânză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Salată Thailandeză De Somon Pe Bază De Plante (Somon Phla Pla), Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar.

Instrucțiuni

1
Combinați muștarul, crema de brânză, sucul de lămâie, sarea și piperul negru într-un castron. Se amestecă bine până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați somon și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
3
Adăugați roșii, castraveți, ceapă roșie și capere și aruncați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CastraveteCastravete
TomateTomate
CapereCapere
4
Condimentați cu sare suplimentară și piper negru, dacă doriți. Sapă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista