Salata de somon Dilled ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $ 4.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 313 calorii. Un amestec de bulion de pui, friptură de somon, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Somon Dilled, Salată De Paste Cu Somon Dilled, și Salată de somon afumat cu pansament Bearnaise Dilled.
Instrucțiuni
1
Puneți peștele și bulionul în tigaie de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 5 până la 10 minute sau până când peștele se fulgează ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
3
Scoateți peștele pe platou. Când peștele este suficient de rece pentru a fi manevrat, rupeți în bucăți de mușcătură, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
În castron mare, amestecați pește, dovlecei și ridichi. Într-un castron mic, amestecați maioneză, iaurt, pansament de fermă și buruieni de mărar; pliați în amestec de pește. Capac; frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch Dressing
Maioneză
Mărar
Ridiche
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Iaurt
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Pentru a servi, aruncați amestecul de pește și spanacul.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.