Salată De Somon Colorată

Salată De Somon Colorată
Salata de somon colorat este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 363 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, pudră de usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma semințele de floarea soarelui, puteți urma acest fel principal cu pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Salată De Mazăre Colorată, Salată De Fasole Colorată, și Salată Mixtă Colorată.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista