Salată De Somon
Salata de somon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână salată, capere, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Salată Thailandeză De Somon Pe Bază De Plante (Somon Phla Pla), Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar.
Instrucțiuni
Zdrobiți somonul într-un castron de 1 litru, îndepărtând orice oase sau piele.
Într-un castron mic combinați maioneza, iaurtul, țelina, caperele și piperul.
Se amestecă bine și apoi se adaugă la somon și se aruncă.
Serviți pe un pat de frunze de salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.