Salată de soia și morcov

Salată de soia și morcov
Salata de soia și morcov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. Dacă aveți soia, ghimbir, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată de soia și morcov, Edamame (Soia) Și Salată De Porumb, și Soia Dosa: Sănătos Soia Seminte De In Dosa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, amestecați oțetul de orez, zahărul, ghimbirul și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați soia și morcovul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista