Dacă aveți aproximativ 2 ore și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, salata de sfeclă cu brânză de capră ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 2,51 USD pe porție. Această garnitură are 252 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. Mergeți la magazin și ridicați verdeață pentru copii, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră, Salată de sfeclă cu brânză de capră, și Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Spălați și uscați sfecla și tăiați capetele. Luați o foaie mare de folie de aluminiu, 12 pe 18, și dublați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Puneți sfecla la mijloc, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aduceți părțile laterale ale foliei în jurul sfeclei pentru a face o pungă. Se introduce la cuptorul încins și se coace până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați ușor pielea și tăiați-o în bucăți de julienne, de aproximativ 2 inci lungime și 1/2 inci grosime. Se răcește până este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Prăjiți ușor nucile de pin într-o tigaie mică la foc mediu-mare timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se scoate pe o farfurie sau castron mic și se răcește. Feliați brânza de capră în runde de 1/2 inch și apăsați nucile de pin pe ambele părți. Chill până la serviciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Când sunteți gata de servire, aruncați ușor verdeața și spanacul împreună într-un castron mare și îmbrăcați marginea bolului de servire cu 1/4 cană din pansamentul de tarhon. Aruncați verdeața și apoi acoperiți cu sfecla și rundele de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Brânză De Capră
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți cu pansament suplimentar și serviți imediat.
10
Într-un castron mic sau borcan de sticlă, combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Bateți până se amestecă bine, apoi stropiți încet în uleiul de măsline. Această rețetă funcționează foarte bine cu un blender cu băț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate