Salată de salată cu unt cu tarhon și vinetă cu miere de citrice
Salata de salată cu unt cu tarhon și vinaigretă cu miere de citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 243 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $3.19 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați salată de unt, ulei de canolan, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de salată și fenicul cu vinetă de citrice, Filet mignon cu vinaigretă cu miere-Dijon, brânză de capră cu ierburi fine de lavandă și salată de unt, și Salată caldă de homar Braconat cu unt cu sos de tarhon-citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți coaja și sucul de lămâie, coaja și sucul de tei, mierea și muștarul într-un castron și condimentați după gust cu sare și piper. Stropiți încet în uleiul de canola în timp ce bateți constant până se emulsionează complet.
Tăiați miezul de fiecare cap de salată și separați frunzele, aruncând frunzele exterioare dure. Clătiți frunzele de salată într-un castron cu apă rece și rotiți-le uscate.
Așezați frunzele de salată într-un castron mare și condimentați cu sare și piper.
Adăugați frunzele de tarhon și aruncați ușor salata cu suficientă vinetă pentru a acoperi ușor.
Stivați frunzele de salată pe 4 farfurii, începând fiecare stivă cu frunzele exterioare mari în partea de jos și terminând cu frunzele interioare mici deasupra.