Salată de salată cu unt cu parmezan și migdale
Salata de salată cu unt cu parmezan și migdale este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție conține 382 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, suc de lămâie, salată de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tuiles parmezan cu salată de roșii Heirloom, Salată De Salată Boston Cu Ierburi Și Migdale Prăjite, și Salată De Rucola Cu Migdale Și Parmezan.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsează gălbenușul, muștarul și sucul de lămâie pentru a combina.
Se amestecă uleiurile într-o cană de măsurare. Cu motorul pornit, adăugați uleiuri în amestecul de gălbenușuri într-un flux lent și constant. Procesați până când uleiurile sunt încorporate și pansamentul s-a emulsionat.
Transferați pansamentul într-un castron și amestecați piper și 1 cană parmezan. Dacă pansamentul este prea gros pentru a stropi, amestecați până la 2 linguri. apă caldă. Acoperiți și refrigerați în timp ce pregătiți restul salatei sau până la 1 zi.
Faceți tuile: Preîncălziți cuptorul la 35
Pe o foaie de copt căptușită cu un covor de copt din silicon sau o bucată de pergament de gătit, împărțiți 1 cană parmezan rămasă în 6 grămezi (aproximativ 2 1/2 lingură. pe grămadă, distanțate aproximativ 2 in. apart). Folosind degetul, bateți ușor fiecare grămadă într-un cerc cu o grosime uniformă și un diametru de aproximativ 4 in.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. (Urmăriți cu atenție, deoarece brânza poate arde ușor.)
Scoateți foaia din cuptor și lăsați să stea 1 minut, apoi transferați tuiles într-un suport de răcire sau într-un recipient etanș (se vor păstra timp de 1 zi).
Împărțiți frunzele de salată între 6 farfurii de salată răcite.
Stropiți fiecare cu o cantitate generoasă de pansament.
Presărați migdale și acoperiți fiecare salată cu un tuile.