Salată de salată cu unt cu parmezan și migdale

Salată de salată cu unt cu parmezan și migdale
Salata de salată cu unt cu parmezan și migdale este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție conține 382 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, suc de lămâie, salată de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tuiles parmezan cu salată de roșii Heirloom, Salată De Salată Boston Cu Ierburi Și Migdale Prăjite, și Salată De Rucola Cu Migdale Și Parmezan.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsează gălbenușul, muștarul și sucul de lămâie pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se amestecă uleiurile într-o cană de măsurare. Cu motorul pornit, adăugați uleiuri în amestecul de gălbenușuri într-un flux lent și constant. Procesați până când uleiurile sunt încorporate și pansamentul s-a emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Transferați pansamentul într-un castron și amestecați piper și 1 cană parmezan. Dacă pansamentul este prea gros pentru a stropi, amestecați până la 2 linguri. apă caldă. Acoperiți și refrigerați în timp ce pregătiți restul salatei sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Faceți tuile: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pe o foaie de copt căptușită cu un covor de copt din silicon sau o bucată de pergament de gătit, împărțiți 1 cană parmezan rămasă în 6 grămezi (aproximativ 2 1/2 lingură. pe grămadă, distanțate aproximativ 2 in. apart). Folosind degetul, bateți ușor fiecare grămadă într-un cerc cu o grosime uniformă și un diametru de aproximativ 4 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. (Urmăriți cu atenție, deoarece brânza poate arde ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți foaia din cuptor și lăsați să stea 1 minut, apoi transferați tuiles într-un suport de răcire sau într-un recipient etanș (se vor păstra timp de 1 zi).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Împărțiți frunzele de salată între 6 farfurii de salată răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
9
Stropiți fiecare cu o cantitate generoasă de pansament.
10
Presărați migdale și acoperiți fiecare salată cu un tuile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista