Salată de rucola, Prosciutto și pepene galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de rucola, Prosciutto și pepene galben. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 219 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, prosciutto, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Miere, Pepene Galben Și Prosciutto, Salată De Miere, Pepene Galben Și Prosciutto, și Salată de pepene galben și Prosciutto ras.
Instrucțiuni
Puneți oțetul într-un castron mic. Treceți treptat în ulei. Condimentează cu sare și piper după gust. (Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte, acoperit și păstrat la temperatura camerei.)
Tăiați pepenele galben în jumătate și salvați o jumătate pentru o altă utilizare. Curățați pepenele galben și scoateți semințele.
Tăiați în felii groase de 1/8 inch, apoi tăiați fiecare felie transversal în treimi. Dați la frigider până când este gata de servit.
Aruncați rucola și vinaigreta într-un castron mare de servire.
Adăugați pepene galben și aruncați ușor.
Tăiați prosciutto-ul (inclusiv grăsimea) în benzi late de 1/4 inch. Împrăștiați deasupra salatei și aruncați din nou. Se condimentează cu piper și se servește imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;