Salată de rucola de căpșuni cu vinetă de tei dulce
Salata de rucola de căpșuni cu Vinaigrette de tei dulce este o fără gluten farfurie. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Căpșuni-Rucola Cu Vinetă De Tei Dulce, Salată de ierburi de rucola Jicaman cu vinetă de tei, și Salată de rucola și Feta cu vinetă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați feliile de căpșuni, rucola și parmezanul într-un castron mare.
Într-un castron mediu, amestecați energic muștarul, zahărul, sucul de lămâie și sucul de portocale, permițând timp între adaosuri să se amestece complet și să se dizolve. Când adăugați uleiul de măsline, asigurați-vă că adăugați încet într-un flux subțire, în timp ce încă bateți cu cealaltă mână. Acesta este un moment perfect pentru a cere o mână suplimentară sau pur și simplu așezați vasul în centrul unui prosop de vase ondulat într-un cerc în jurul bazei pentru a-l stabiliza în timp ce bateți. Gustați și condimentați cu un vârf de sare, dacă este necesar, și o măcinare sau 2 de piper.
Se toarnă peste salată și se aruncă.