Salată de rucola cu vinetă de Cezar
Salata de rucola cu Vinaigreta Caesar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 80 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de parmezan, ulei de măsline, hamsie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Kale Caesar + Vinetă Caesar, Salată de Crab cu vinaigretă Caesar, și Salată proaspătă de fasole și roșii cu vinetă cremoasă Caesar.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, piperul, hamsiile și usturoiul tocat într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați rucola; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu parmezan proaspăt ras.