Salată de rucola cu curmale și slănină
Salata de rucola cu curmale și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, rucola, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Radicchio și rucola cu curmale, alune și Feta, Salată de varză mărunțită cu slănină și curmale, și Salată frisocrode cu slănină, curmale și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 8 minute.Între timp, într-un castron mare, combinați rucola, curmale, migdale și parmezan; pus deoparte.
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Turnați cu grijă 2 linguri de picături calde într-un castron mic.
Adăugați oțetul, muștarul, sarea, piperul și uleiul și bateți până se combină.
Stropiți vinaigreta caldă peste salată și aruncați. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu slănina, sfărâmând-o dacă doriți.