Salată de rucola cu creveți tocați și vinetă prăjită cu ardei gras roșu

Salata rucola cu creveți tocită și prăjită roșu ardei gras Vinaigrette este un fără gluten, primar și pescatarian farfurie. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași prăjiți, oțet balsamic, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de trei fasole cu Arugulan și ardei gras, Scoici de mare Jumbo cu rucola ofilită, porumb, salată Shiitake și vinetă de ghimbir de soia, și Salată de cartofi, spanac și ardei gras roșu cu vinetă caldă de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pansament: piure de ardei gras roșu, adăugați oțeturi și usturoi.
Adăugați ulei de măsline.
Adăugați sare și piper, după gust, dar rețineți că rucola este piperată, atât de ușoară pe piper.
Pentru creveți: aruncați creveții cu ulei de măsline și usturoi tocat. Căutați într-o tigaie fierbinte, până când tocmai ați gătit. Pune deoparte.
Așezați rucola pe farfuria de servire, stropiți cu puțin pansament, adăugați creveți și acoperiți cu pecorino romano și parmezan.
Stropiți cu doar un pic mai mult pansament.