Salată de rucola cu creveți glazurați cu miere, înveliți cu slănină
Salata de rucola cu creveți glazurați cu miere, înveliți cu slănină, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 368 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți înveliți cu slănină glazurată pentru grătar de arțar, Prosciutto-creveți înveliți cu salată de rucola pentru doi, și Creveți înveliți cu Prosciutto cu salată de rucola.
Instrucțiuni
Notă: este important să folosiți creveți jumbo în această rețetă, deoarece creveții mai mici se vor găti prea mult în timpul necesar pentru ca slănina înfășurată în jurul lor să fie crocantă. Dacă creveții jumbo nu sunt disponibili, pregătiți feliile de slănină până când sunt doar aurii, dar încă flexibile, apoi înfășurați-le în jurul creveților aproape gata și continuați cu recipe.To faceți pansament: puneți 1 lingură de miere într-un castron mediu.
Adăugați suc de lămâie și muștar; bateți pentru a combina. Se toarnă încet ulei de măsline, amestecând constant. Condimentează după gust cu sare și piper; set aside.To faceți salată: folosiți 1/2 linguriță de piper pentru a condimenta creveții peste tot. Înfășurați 1 bucată de slănină perfect în jurul fiecărui creveți și fixați-o cu o scobitoare care rulează pe lungime (astfel încât creveții să poată sta plat).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Aranjați creveții într-un singur strat și gătiți, răsturnând o dată, până când slănina este doar crocantă, aproximativ 10 minute.
Stropiți miere peste creveți și continuați să gătiți, ungând adesea cu sucuri de tigaie, până când slănina este caramelizată și creveții sunt fierți, încă aproximativ 2 minute.
Transferați pe o farfurie mare. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați și aruncați scobitorii.Aranjați rucola pe farfurii. Se acoperă cu creveți calzi, se adaugă pansament și se servește.Idee suplimentară: acest lucru ar putea funcționa, de asemenea, la fel de bine ca o salată de orez: tăiați cubulețe și sotati slănina, adăugați creveții, apoi aruncați-l peste orez cald, verdeață mărunțită și pansament îndulcit cu miere.