Salată de rucola cu brânză de capră, slănină și pansament Balsamic-smochin
Salata de rucola cu brânză de capră, slănină și pansament Balsamic-smochin este o fără gluten și primar farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 165 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți miere, mai puțin-bulion de pui de sodiu, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de smochine, Speck și rucola cu pansament cu brânză de capră, Salată de rucola cu mure și sos cremos de brânză de capră, și Salată de ciuperci, mere și brânză de capră cu sos Balsamic de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați oțetul balsamic și smochinele într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 15 minute.
Combinați amestecul de oțet, 3 linguri de apă și următoarele 5 ingrediente (prin cimbru) într-un blender; procesați până se omogenizează.
Pentru a pregăti salata, Așezați 1 1/3 căni de rucola pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Împărțiți ceapa uniform între farfurii.
Stropiți aproximativ 3 linguri de pansament peste fiecare porție; presărați uniform cu piper și sare.
Se presară uniform cu slănină. Topiți fiecare porție cu 1 linguriță de brânză de capră.