Salată de roșii și hamsii cu cremă de usturoi
Salata de roșii și hamsii cu cremă de usturoi este o fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet balsamic îmbătrânit, roșii de moștenire, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pappardelle cu sos de roșii, usturoi și hamsii, Sos De Salată De Hamsie Cu Usturoi, și Salată De Hamsie, Mică Bijuterie Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, acoperiți usturoiul cu apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe 2 minute, apoi se scurge. Repetați încă de două ori, albind usturoiul până se înmoaie; se scurge și se transferă într-un mini robot de bucătărie.
Adăugați laptele și piureul până se omogenizează. Condimentează crema de usturoi cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați roșiile și busuiocul cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Amestecați ușor hamsiile pentru a le combina.
Puneți crema de usturoi pe farfurii și acoperiți cu salata de roșii.
Stropiți cu oțetul balsamic și restul de 2 linguri de ulei de măsline și serviți.