Salată de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă

Salată de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă
Salata de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână quinoa, țelină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă, Supă de castraveți Curry răcită cu Quinoa de Lămâie-Mentă, și Frigarui de curcan curry cu Raita de castraveti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați curry și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Pudră De CurryPudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați quinoa și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 16 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
4
Se ia de pe foc; se amestecă sare. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
5
Adăugați mango, țelină tăiată cubulețe, ceapă verde feliată subțire, coriandru tocat și coacăze la quinoa răcită; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CoacăzeCoacăze
țelinățelină
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
6
Combinați 1/4 cană de castraveți, 2 lingurițe de mentă și iaurt într-un castron mic și amestecați bine. Împărțiți spanacul uniform între 6 farfurii și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană amestec de quinoa și aproximativ 2 linguri raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SpanacSpanac
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
IaurtIaurt
RaitaRaita
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner
Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner
Clasicul regiunii noastre: fructe proaspete de mere, piper alb fin și note minerale reci. Picant și suculent, cu un flux bun de băut. Recomandat pentru bucătăria tipică austriacă, precum și pentru preparatele din pește și păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista