Salată de păstrăv afumat cu mere și nuci pecan

Salata de păstrăv afumat cu mere și nuci pecan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 584 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $6.63 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de salată, hrean, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi mărul braeburn, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mere Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean, Salată Escarole cu mere și nuci pecan, și Salată De Spanac Cu Mere Și Nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute și scurgeți bine.
Combinați sucul de lămâie, hreanul și fileurile într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigiliu și marinat în frigider 20 de minute, de cotitură sac ocazional.
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte la minim și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 200 până la 22
Așezați așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Scoateți fileurile din pungă; aruncați marinada.
Presărați fileurile cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați fileurile pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 30 de minute sau până când fulgii de pește se curăță ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, oțet, ulei și pudră de chili, amestecând cu un tel.
Combinați verdeața, merele și ceapa într-un castron mare; stropiți cu vinetă. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Îndepărtați pielea din fileuri; aruncați pielea. Rupeți fileurile în bucăți; serviți peste salată.