Salată de păpădie cu vinetă caldă de alune
Salata de păpădie cu vinaigretă caldă de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 145 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, verdeață de păpădie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Păpădie Cu Pansament Cald De Slănină, Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, și Salată de verdeață de păpădie cu vinaigretă de migdale și Ricotta uscată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați tulpinile dure din verdeață.
Tăiați partea superioară la 5 inci de verdeață și rezervați.
Tăiați verdele rămas în felii de 3/4 inch.
Transferați toate verdele într-un castron mare de servire. Se toacă grosolan nucile și se toacă mărunt usturoiul. Într-o tigaie mică și grea gătiți usturoiul și nucile în ulei la foc moderat, amestecând, până când usturoiul este auriu. Se amestecă oțetul și sarea și piperul după gust.
Se toarnă vinaigreta fierbinte peste verdeață și se aruncă pentru a se combina.