Salată de păpădie cu flori de Lardon și brânză de capră Phyllo
Salata de păpădie cu Lardons și brânză de capră Phyllo Blossoms ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,28 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de ou, piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Păpădie Cu Brânză De Capră Și Sos De Roșii, Brânză de capră în Phyllo cu salată de ardei prăjită, și Souffle de brânză de capră în cupe Phyllo cu salată Friscroume.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ungeți cupele de briose cu puțin unt topit.
Se amestecă brânza de capră, smântâna, oul, muștarul și piperul într-un castron până se combină bine.
Acoperiți phyllo cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și apoi un prosop de bucătărie umezit. Aranjați 1 foaie de filo pe o suprafață de lucru, apoi periați cu puțin unt topit.
Tăiați phyllo în dreptunghiuri de 4 (8 1/2 pe 6 inci) și aranjați 2 dintre ele unul peste celălalt într-un model încrucișat, apoi aliniați o ceașcă de briose cu phyllo suprapus. Aliniați o altă ceașcă de briose cu restul de 2 dreptunghiuri phyllo în același mod. Repetați procedura cu restul de 2 foi phyllo și unt topit, căptușind restul de 4 căni de brioșă.
Lingurați brânza de capră umplând în cupe și adunați ușor marginile de filo peste centru (dacă bucățile de filo se rup, aranjați în centru).
Coaceți florile de phyllo până când vârfurile sunt maronii aurii și părțile laterale sunt aurii, 25 până la 35 de minute, apoi transferați din tigaie într-un raft pentru a se răci ușor.
Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste si crocanta, aproximativ 12 minute. Dacă este necesar, se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați ulei și șalotă în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați oțet, amestecând rapid și răzuind bucăți maronii, apoi amestecați zahărul și sarea. Turnați imediat pansament fierbinte și slănină peste verdeața de păpădie într-un castron mare și aruncați bine.
Împărțiți salata între farfurii și puneți o floare caldă de brânză de capră alături de fiecare salată.
* Verdele de păpădie poate fi spălat și tăiat cu 1 zi înainte și răcit într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umezite. Baconul poate fi tăiat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Florile de brânză de capră pot fi coapte cu 3 ore înainte și păstrate la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 350 km f până se încălzește, aproximativ 10 minute.