Salata de pui Thailandeză mărunțită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, morcovi julienne, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui Thailandeză mărunțită, Salată thailandeză de pui mărunțit și căpșuni, și Salată thailandeză de pui mărunțit și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați ingredientele salatei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mic, bateți ingredientele de pansament cu sârmă. Chiar înainte de servire, stropiți pansamentul peste salată; aruncați până se acoperă uniform.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.