Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui-spanac-căpșuni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale, zahăr, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma kiwi-ul, puteți urma acest fel principal cu Kiwi și Midori Slushy ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de pui și căpșuni-spanac, Salată de pui și căpșuni-spanac, și Salată De Spanac Cu Căpșuni De Pui.
Instrucțiuni
1
Procesați primele 5 ingrediente într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Porniți blenderul la înălțime și adăugați ulei vegetal într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul într-un castron de servire și se amestecă semințele de mac, dacă se dorește. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Coaceți migdalele într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 5 până la 10 minute sau până când sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Așezați spanacul rupt pe farfurii individuale de servire; acoperiți cu căpșuni feliate, kiwi, pui și migdale prăjite.