Salată de pui-spanac cu pansament cald de slănină

Salata de pui-spanac cu pansament cald de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 32 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de spanac rupt, ciuperci, benzi de piept de pui la grătar cu flacără Oscar mayer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de pui-spanac cu pansament cald de slănină, Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și sos cald de șalotă, și Salată De Spanac Cu Pansament Cald De Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați slănina, pansamentul și apa într-un castron mic cu microunde. Cuptor cu microunde la 30 sec. sau până când este încălzit.
Aruncați spanacul cu pui, ceapă și ciuperci într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de pansament; se amestecă ușor.