Salată de pui Smucker cu orez sălbatic, nuci pecan, struguri și sos de portocale

Salata de pui Smucker cu orez sălbatic, nuci pecan, struguri și sos de portocale este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 7 porții. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 287 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de piept de pui, coajă de portocală, marmeladă de portocale smucker ' s și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci, Pui Cu Orez Sălbatic Și Struguri, și Salată de pui cu struguri și nuci pecan.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit Crisco: încălziți la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Așezați puiul într-un vas de copt de 11x17 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când sunt fierte.
Scoateți puiul: gătiți și tăiați în benzi de 1/4 inch.
Într-un castron mare, combinați puiul, orezul, ceapa verde și strugurii și nucile pecan, dacă doriți. Se aruncă bine și se lasă deoparte. Într-un castron mic, combinați coaja de portocală și următoarele 4 ingrediente; se amestecă bine.
Se toarnă peste amestecul de pui; aruncă bine.
Serviți salata la temperatura camerei, pe farfurii căptușite cu salată, dacă doriți.