Salată De Pui-Paste Cu Lămâie-Busuioc

Salata de pui-Paste cu lămâie-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de sparanghel, pui, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Paste Cu Busuioc De Lămâie, Salată De Paste Cu Busuioc De Lămâie Meyer, și Paste De Pui Cu Busuioc De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un cuptor olandez de 4 litri aproximativ pe jumătate plin cu apă.
Adăugați 1/2 linguriță de sare, dacă doriți. Acoperiți cu capac; se încălzește la foc mare până când apa fierbe rapid.
Se încălzește din nou la fierbere. Se fierbe descoperit 9 până la 11 minute, amestecând frecvent, până când este fraged, dar nu moale. În timp ce apa se încălzește și pastele se gătesc, continuați cu rețetă.
Rupeți și aruncați capetele dure ale tulpinilor de sparanghel unde se prind ușor; spălați sparanghelul.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch pentru a măsura 2 căni.
Adăugați sparanghel în paste în ultimele 2 până la 3 minute de gătit.
Curățați și tocați mărunt usturoiul.
Tăiați puiul în cuburi de 1/2 inch pentru a măsura aproximativ 2 căni. Rupeți frunzele de busuioc pe lungime în benzi înguste.
Așezați strecurătoare sau strecurătoare în chiuvetă.
Se toarnă pastele și sparanghelul în strecurătoare pentru a se scurge. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Într-un castron mare de sticlă sau plastic, aruncați paste, sparanghel și pui. Se amestecă usturoiul, busuiocul, brânza, uleiul și coaja de lămâie. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați 1 până la 2 ore sau până la răcire.