Salată de pui la grătar

Salată de pui la grătar
Salata de pui BBQ ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 182 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, țelină, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Salată tocată de pui la grătar, Riced cartofi dulci și conopidă cu pui BBQ și salată de tăiței de mărar-castraveți, și Pui Cheddar la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Grătar ușor de ulei. Pui la grătar 10 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se ia de pe foc, se răcește și se cubează.
4
Într-un castron mare, aruncați împreună puiul, țelina, ardeiul gras roșu, ceapa și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Pui întregPui întreg
țelinățelină
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mic, amestecați sosul de grătar și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste pui și legume. Se amestecă și se răcește până se pregătește să servească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista