Salată De Pui Glazurată Cu Miere

Salată De Pui Glazurată Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui glazurată cu miere. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină oscar mayer, piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Bezea-Topped Serbet Portocale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Citrice Glazurată Cu Miere, Pui Glazurat Cu Miere, și Pui Glazurat Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Grate zest de la 1 portocaliu; se amestecă cu 2 linguri. dressing și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Se toarnă peste pui în vas de sticlă de mică adâncime. La frigider 30 min. la marinat, întorcându-se după 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Căldură broiler. Pui Broil, 4 inci de la căldură, 5 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Transferați pe placa de tăiere; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Lăsați să stea 5 min. Între timp, cojiți și feliați portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Felie de pui. Acoperiți platoul cu salată; deasupra cu portocale, pui, ceapă și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Stropiți cu pansamentul rămas.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista