Salată De Pui Glazurată Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui glazurată cu miere. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină oscar mayer, piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Bezea-Topped Serbet Portocale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Citrice Glazurată Cu Miere, Pui Glazurat Cu Miere, și Pui Glazurat Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grate zest de la 1 portocaliu; se amestecă cu 2 linguri. dressing și miere.
Se toarnă peste pui în vas de sticlă de mică adâncime. La frigider 30 min. la marinat, întorcându-se după 15 min.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Căldură broiler. Pui Broil, 4 inci de la căldură, 5 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Transferați pe placa de tăiere; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 5 min. Între timp, cojiți și feliați portocalele.
Felie de pui. Acoperiți platoul cu salată; deasupra cu portocale, pui, ceapă și slănină.
Stropiți cu pansamentul rămas.