Salată De Pui Fructată
Salata de pui fructată necesită în jur 9 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 6.26 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 1403 calorii, 18g de proteine, și 140g de grăsime per portie. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați mango, bucăți echivalente, pansament cremos pentru salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Salată De Pui Fructată, Salată De Pui Fructată, și Salată De Pui Fructată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu. Lăsați puiul să fiarbă până nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Scoateți puiul pe o tăietură. Folosiți o pereche de furci pentru a îndepărta și a tăia carnea din pui. Aruncați rămășițele.
Puneți puiul mărunțit într-un singur strat pe o farfurie și lăsați să se răcească complet la frigider, aproximativ 15 minute.
Amestecați salata și zahărul într-un castron mare. Amestecați puiul și stafidele în pansamentul pentru salată.
Adăugați mango și pliați ușor în amestec. La frigider peste noapte sau cu 8 ore înainte de servire.