Salată de pui, fasole verde, porumb și Farro cu brânză de capră
Salata de pui, fasole verde, porumb și Farro cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 524 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână maghiran, jumătăți de piept de pui, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de roșii Farro, fasole verde, porumb și Abraham Lincoln, Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, și Salată De Fasole Verde Cu Sos De Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți farro într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită până când este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere; rece.
3
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
5
Adăugați puiul în tigaie; gatiti pana se rumeneste si gatiti, aproximativ 8 minute pe fiecare parte. Se răcește, apoi se taie în 1/2-până la 3/4-inchcuburi. Gatiti fasolea verde intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Scurgere. Clătiți sub frigapă să se răcească; scurgere.
7
Transferați fasolea pe prosopul de bucătărie; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
8
Se amestecă farro, puiul și fasolea verde într-un castron mare; adăugați porumb și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Fasole Verde
Pui întreg
Farro
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Combinați restul de 2 linguri de ulei, maghiran și 1/2 linguriță de sare grosieră într-un castron mic. Apăsați cu spatele lingurii pentru a elibera aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Maghiran
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Bateți în oțet, șalotă și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Ceapă Eșalotă
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Se toarnă peste salată în castron; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: salata poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Împărțiți salata răcită sau la temperatura camerei între farfurii.
13
Se presară cucapră de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
14
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate, magazinele de alimente naturale și piețele italiene.