Salată de pui, fasole verde, porumb și Farro cu brânză de capră

Salată de pui, fasole verde, porumb și Farro cu brânză de capră
Salata de pui, fasole verde, porumb și Farro cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 524 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână maghiran, jumătăți de piept de pui, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de roșii Farro, fasole verde, porumb și Abraham Lincoln, Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, și Salată De Fasole Verde Cu Sos De Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți farro într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită până când este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere; rece.
3
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
5
Adăugați puiul în tigaie; gatiti pana se rumeneste si gatiti, aproximativ 8 minute pe fiecare parte. Se răcește, apoi se taie în 1/2-până la 3/4-inchcuburi. Gatiti fasolea verde intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Scurgere. Clătiți sub frigapă să se răcească; scurgere.
7
Transferați fasolea pe prosopul de bucătărie; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Se amestecă farro, puiul și fasolea verde într-un castron mare; adăugați porumb și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Fasole VerdeFasole Verde
Pui întregPui întreg
FarroFarro
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Combinați restul de 2 linguri de ulei, maghiran și 1/2 linguriță de sare grosieră într-un castron mic. Apăsați cu spatele lingurii pentru a elibera aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
MaghiranMaghiran
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Bateți în oțet, șalotă și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Se toarnă peste salată în castron; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: salata poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Împărțiți salata răcită sau la temperatura camerei între farfurii.
13
Se presară cucapră de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
14
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate, magazinele de alimente naturale și piețele italiene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista