Salată De Pui Curry

Salată De Pui Curry
Salata de pui Curry necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați gustul de murături de mărar, ceapă verde, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Pui Curry, Salată De Pui Curry, și Salată De Curry De Pui.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți complet cu apă rece. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți, scoateți de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Într-un castron mare, combinați puiul, țelina, ouăle, ceapa verde, gustul de mărar, curry și maioneza. Se amestecă împreună până se amestecă bine. La frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MaionezăMaioneză
Pui întregPui întreg
țelinățelină
SavureazăSavurează
Pudră De CurryPudră De Curry
MărarMărar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista