Salată de pui cu vinetă de legume rădăcinoase prăjite
Salata de pui cu Vinaigrette de legume rădăcinoase prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 95 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați salată română, vinaigretă de legume rădăcinoase prăjite, radicchio și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată cu vinaigretă de legume rădăcinoase prăjite, Panzanella de legume rădăcinoase prăjite cu vinetă de rodie cu ardei roșu prăjit, și Salată de rădăcină prăjită cu vinetă balsamică-curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați salata verde, radicchio, andive și pui.
Adăugați vinaigreta și aruncați pentru a acoperi.
Retipărit de la Giada ' s Feel Good Food Copyright pentru 2013 de GDL Foods Inc. Fotografii Copyright 2013 de Amy Neunsinger. Publicat de Clarkson Potter, o divizie a Random House LLC. GIADA De LAURENTIIS este vedeta câștigătoare a premiului Emmy din Food Network ' s Everyday Italian, Giada at Home și Giada in Paradise; un judecător pe Food Network Star; un corespondent care contribuie la emisiunea Today de la NBC; și autorul a șase cărți bestseller din New York Times. A urmat școala de gătit Cordon Bleu din Paris și a lucrat la restaurantul Spago al lui Wolfgang Puck înainte de a-și începe propria companie de catering, GDL Foods. Născută la Roma, a crescut în Los Angeles, unde locuiește acum cu soțul ei, Todd, și fiica lor, Jade.