Salată de pui cu piersici proaspete și brânză albastră

Salată de pui cu piersici proaspete și brânză albastră
Salata de pui cu piersici proaspete și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, sare kosher, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Salată de Romaine la grătar, pui, piersici și brânză albastră, Salată de pui la grătar cu porumb, piersici, brânză albastră și sirop de miere balsamică, și Paillard De Pui Cu Salată Proaspătă De Smochine Și Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați ulei de măsline și amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Combinați salata verde și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Stropiți cu vinetă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista