Salată De Pui Cu Mandarină
Salata de pui Mandarin este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,55 USD pe porție. O porție conține 377 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de păstăi de mazăre de zăpadă, ulei vegetal, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Pui Cu Mandarină, Salată De Pui Cu Portocale Mandarine, și Salată De Pui Cu Mandarină Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează foaia de cookie cu spray de gătit.
Așezați amestecul Bisquick, semințele de susan și ghimbirul într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă de 1 galon; se amestecă bine. Într-un castron mic, amestecați sosul teriyaki și uleiul. Înveliți bucățile de pui cu amestec de ulei.
Se agită aproximativ 6 bucăți de pui la un moment dat în sac de amestec Bisquick până la acoperire. Scuturați orice amestec suplimentar.
Așezați bucățile de pui într-un singur strat pe foaia de prăjituri.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când puiul nu mai este roz în centru. Se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați amestecul de salată, segmentele portocalii și păstăile de mazăre. Acoperiți cu bucăți calde de pui și stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.