Salată De Pui Cu Fenicul De Citrice Bărci De Andive Cu Brânză De Capră, Aspa
Salată de pui cu fenicul de citrice bărci de andive cu brânză de capră, Aspan este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 194 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, fenicul, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de citrice cu andive și fenicul, Salată de andive cu portocale și brânză de capră, și Salată de andive cu sfeclă, brânză de capră și nuci pentru rețete similare.