Salată de pui cu dovlecei, lămâie și nuci de pin

Salata de pui cu dovlecei, lămâie și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,87 USD pe porție. Un amestec de nuci de pin, șalotă, lămâie conservată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui cu dovlecei, lămâie și nuci de pin, Salată de pui cu dovlecei, lămâie și nuci de pin, și Salată de dovlecei la grătar cu vinetă cu lămâie și Romano ras și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, acoperiți coacăzele cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare nereactiv, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu usturoiul, chimenul, coaja de lămâie, jumătate din sucul de lămâie, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați dovleceii și coacăzele și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Între timp, într-un vas mare, puțin adânc sau ceramic, combinați șalotul tocat cu 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie rămas.
Adăugați jumătățile de piept de pui, întorcându-vă pentru a acoperi bine cu marinata. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră, întorcând de câteva ori.
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, aruncând de câteva ori, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Scoateți jumătățile de piept de pui din marinată, răzuind șalotul. Feliați puiul pe părtinire cu grosimea de 1 1/2 inci și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați feliile de pui și gătiți la foc moderat, întorcând de câteva ori, până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 8 minute.
Transferați puiul într-un bol mare, de mică adâncime și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați dovleceii marinați și coacăzele, nucile de pin prăjite, rucola și lămâia conservată și aruncați ușor.