Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui cu căpșuni. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.62 pe portie. O porție conține 198 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată din boston, țelină, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Căpșuni-Pui, Salată De Pui Cu Căpșuni, și Salată De Pui Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați puiul, țelina și ceapa. Într-un castron mic, combinați maioneza, chutney, suc de lămâie, coaja de tei, curry și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Coaja De Tei
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați la amestecul de pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.