Salată de pui cu cartofi și Rucola

Salata de pui cu cartofi și rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 446 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 4 și costă $ 3.34 pe portie. Dacă aveți piept de pui, ulei de măsline, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu cartofi și fasole verde, Pui prăjit cu cartofi și Rucola, și Pui prăjit cu cartofi, rucola și iaurt cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece; aduceți la fierbere.
Adăugați 1 lingură de sare, reduceți căldura și fierbeți 1518 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a se răci; coaja și felia.
Umpleți o cratiță medie pe jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și adăugați restul de 1 lingură de sare.
Adăugați puiul și reduceți focul la mediu; fierbeți ușor 1214 minute sau până când sunt fierte.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de mărunțire cu o furculiță sau cu degetele.
Bateți împreună ulei, oțet, muștar și piper într-un bol mic.
Împărțiți rucola, puiul, tarhonul și cartofii uniform în 4 boluri de servire.
Stropiți fiecare cu pansament și acoperiți cu parmezan.