Salată De Pui Buffalo
Salata de pui Buffalo este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 468 calorii, 22g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată De Pui Buffalo, Salată De Pui Buffalo, și Salată De Pui Buffalo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă pieptul de pui în jumătate de sus în jos---ceea ce înseamnă că veți avea doi sâni de pui de dimensiuni similare, care sunt mult mai subțiri.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Sare și piper ambele părți ale bucăților de piept de pui și tigaie prăjiți-le pe ambele părți până când sunt gata. Obțineți cât mai multă culoare maro auriu pe pui. Când este gata, scoateți puiul din tigaie și turnați orice exces de grăsime/ulei (dar nu curățați tigaia.) Întoarceți puiul în tigaie și turnați peste sosul fierbinte. Întoarceți puiul pentru a-l acoperi pe ambele părți și lăsați-l să stea în sos în timp ce pregătiți celelalte ingrediente. (
Căldura nu trebuie să fie aprinsă sub tigaie.) Aruncați salata într-un castron mare, cu suficient sos de salată pentru a o acoperi ușor (subțiați pansamentul cu puțin lapte dacă este prea gloopy.) Heap aruncat salata în două boluri individuale.
Presărați brânza albastră se sfărâmă deasupra. Feliați puiul în felii subțiri (pe părtinire) și aranjați-le deasupra fiecărei salate. (Înmuiați feliile înapoi în sos, dacă este necesar, pentru a le acoperi cu adevărat.) Completați totul cu mai multe brânză albastră și serviți cu inimi de țelină.