Salată De Pui Banh Mi

Salată De Pui Banh Mi
Reteta Salata de pui Banh Mi este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 711 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ceapă verde, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 3289 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sandvișuri Cu Salată De Pui Banh Mi, Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Salată Shiitake Banh Mi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asamblați salata, aruncați în pansament și bucurați-vă!
2
Încălziți apa și zahărul într-o tigaie mare la foc mediu și fierbeți până devine un maro auriu intens, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă sosul de pește, sucul de lămâie și apa și se adaugă cu grijă în tigaie, apoi se încălzește până se dizolvă caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați chili, usturoi și șalotă și fierbeți până se înmoaie, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
5
Adăugați puiul și fierbeți până la fiert, aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte și dați deoparte.Creșteți focul la mediu-mare și fierbeți sosul până se îngroașă, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Serviți puiul acoperit cu sosul de caramel redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Amestecă totul și bucură-te.
8
Încălziți apa și zahărul într-o tigaie mică de sos la foc mediu și fierbeți până devine un maro auriu intens cu indicii sau roșii și negri, aproximativ 15-20 de minute.Adăugați cu grijă apa și amestecați până când caramelul s-a topit în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)

Ingrediente

1păsări ochi chili, felii sau 2 lingurite sos de chili (cum ar fi sriracha)păsări ochi chili, felii sau 2 lingurite sos de chili (cum ar fi sriracha)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSos de caramel vietnamez (vezi mai jos)Sos de caramel vietnamez (vezi mai jos)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi muratimorcovi murati21 litru de lapte integral, la temperatura camereipachet Aragazpachet Aragaz21 litru de lapte integral, la temperatura camereiPiept de pui caramel vietnamez (vezi mai jos), feliatPiept de pui caramel vietnamez (vezi mai jos), feliat4puțin dovlecel tocatcilantro la gust, ruptcilantro la gust, rupt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcastravete, feliicastravete, felii591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilridiche daikon muratăridiche daikon murată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de peștesos de pește2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de peștesos de pește12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, rasusturoi, ras2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir, rasghimbir, ras2ceapa verde, feliataceapa verde, feliata1Ceapa galbena medie, tocatasalată verde, feliatăsalată verde, feliată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie (- 2 limes)suc de lămâie (- 2 limes)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc de lămâie (- 1 lime)suc de lămâie (- 1 lime)2Crustă: firimituri de biscuiți graham4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare2ardei iute pentru ochi de pasăre, feliațiardei iute pentru ochi de pasăre, feliați1ceapă eșalotă, fin tăiată cubulețeceapă eșalotă, fin tăiată cubulețe1miciceapă eșalotă, fin tăiată cubulețeceapă eșalotă, fin tăiată cubulețe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanh Mi dressing (vezi mai jos)banh Mi dressing (vezi mai jos)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbatoane de ciocolată cu lapte fără nucibatoane de ciocolată cu lapte fără nuci2Crustă: firimituri de biscuiți grahambatoane de ciocolată cu lapte fără nucibatoane de ciocolată cu lapte fără nuci
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista