Salată De Pui Banh Mi

Salată De Pui Banh Mi
Reteta Salata de pui Banh Mi este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 711 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ceapă verde, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 3289 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sandvișuri Cu Salată De Pui Banh Mi, Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Salată Shiitake Banh Mi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asamblați salata, aruncați în pansament și bucurați-vă!
2
Încălziți apa și zahărul într-o tigaie mare la foc mediu și fierbeți până devine un maro auriu intens, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă sosul de pește, sucul de lămâie și apa și se adaugă cu grijă în tigaie, apoi se încălzește până se dizolvă caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați chili, usturoi și șalotă și fierbeți până se înmoaie, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Adăugați puiul și fierbeți până la fiert, aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte și dați deoparte.Creșteți focul la mediu-mare și fierbeți sosul până se îngroașă, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Serviți puiul acoperit cu sosul de caramel redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Amestecă totul și bucură-te.
8
Încălziți apa și zahărul într-o tigaie mică de sos la foc mediu și fierbeți până devine un maro auriu intens cu indicii sau roșii și negri, aproximativ 15-20 de minute.Adăugați cu grijă apa și amestecați până când caramelul s-a topit în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă

Ingrediente

1păsări ochi chili, felii sau 2 lingurite sos de chili (cum ar fi sriracha)păsări ochi chili, felii sau 2 lingurite sos de chili (cum ar fi sriracha)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSos de caramel vietnamez (vezi mai jos)Sos de caramel vietnamez (vezi mai jos)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi muratimorcovi murati21 litru de lapte integral, la temperatura camereiFasole verde scursă sau 1C congelatăFasole verde scursă sau 1C congelată21 litru de lapte integral, la temperatura camereiPiept de pui caramel vietnamez (vezi mai jos), feliatPiept de pui caramel vietnamez (vezi mai jos), feliat4creveți și cu venecilantro la gust, ruptcilantro la gust, rupt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcastravete, feliicastravete, felii591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilridiche daikon muratăridiche daikon murată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de peștesos de pește23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de peștesos de pește12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, rasusturoi, ras2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2Bucăți de caramele Heath Barghimbir, rasghimbir, ras2ceapa verde, feliataceapa verde, feliata1Ceapa galbena medie, tocatasalată verde, feliatăsalată verde, feliată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie (- 2 limes)suc de lămâie (- 2 limes)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie (- 1 lime)suc de lămâie (- 1 lime)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2ardei iute pentru ochi de pasăre, feliațiardei iute pentru ochi de pasăre, feliați1ceapă eșalotă, fin tăiată cubulețeceapă eșalotă, fin tăiată cubulețe1miciceapă eșalotă, fin tăiată cubulețeceapă eșalotă, fin tăiată cubulețe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanh Mi dressing (vezi mai jos)banh Mi dressing (vezi mai jos)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista