Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui-afine. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, oțet de vin de orez, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Pui Cu Piersici De Afine, Salată de afine, pui și spanac, și Salată Cremoasă De Pui Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 6 ingrediente. Rezervați jumătate din amestec și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Așezați puiul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; se toarnă amestecul rămas peste pui. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
6 minute pe fiecare parte sau până când se termină.
5
Tăiați în felii subțiri.
6
Combinați țelina și următoarele 3 ingrediente; adăugați pansament rezervat, aruncând în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
7
Puneți puiul peste verdeață. Se acoperă cu amestec de țelină; se presară cu fructe de pădure.