Salată De Pui Acoperită Cu Salsa Tropicală
Salata de pui Tropical Salsa-Topped ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,74 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți coriandru, piept de pui, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma nuca de cocos, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz (făcute cu ulei de cocos!) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Pui condimentat cu Salsa tropicală, Tacos de pui Jerk cu salsa tropicală, și Pui de tei tequila acoperit cu Salsa de porumb.
Instrucțiuni
Scurgeți cupele de fructe, rezervând suc. Într-un castron mic, amestecați 2 linguri de suc rezervat, coaja de tei și sarea.
Adăugați bucăți de pui; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 15 minute, amestecând o dată.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați fructele scurse, ardeiul gras, ceapa și coriandrul; pus deoparte.
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mic.
Adăugați puiul cu marinată. Gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand frecvent, pana cand puiul este maro la exterior si nu mai este roz in centru.
Într-un castron mare, aruncați spanacul cu sucul rezervat rămas. Pe 2 farfurii, aranjați spanacul. Se acoperă cu amestec de pui și fructe.
Se presară cu nucă de cocos.