Salată de pui aburită cu sos de susan

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de pui aburită cu sos de susan ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, despre semințele de susan măcinate, ceapa verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli aburit cu sos Miso-susan, Pește Chinezesc aburit cu sos de susan de soia {video}, și Vinete aburite în stil chinezesc cu sos de soia și ulei de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt ceapa verde în diagonală, rezervând partea verde pentru utilizare în timpul gătitului puiului. Se înmoaie în apă rece câteva minute pentru a îndepărta amărăciunea cepei, apoi se scurge și se lasă deoparte pentru a fi folosită mai târziu.
Pe o placă de tocat, presărați castraveții cu câteva vârfuri de sare, frecându-l în carne, apoi clătiți. Acest lucru diminuează aroma castravetelui și îi conferă o culoare verde bună. Loviți castraveții cu un pistil (dacă nu aveți pistil, folosiți o sticlă) și rupeți-l cu mâinile, pentru a face bucăți inegale.
Pătrundeți bucățile de pui cu o frigăruie și puneți-le într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Adăugați sarea, piperul și uleiul și apoi așezați partea verde a cepei verzi și ghimbirul zdrobit deasupra. Acoperiți și cuptorul cu microunde pe mediu timp de 4 minute sau până când sunt fierte. Se lasă să se răcească. Păstrați sucul de la pui pentru a-l folosi în sosul de susan.
Tăiați puiul cu mâinile și puneți-l într-un vas de servit.
Se amestecă castravetele și se pune ceapa verde tocată deasupra.
Se amestecă toate ingredientele pentru sosul de susan într-un castron mic și se toarnă peste pui și castraveți.
Gomadare-adică" îmbrăcat cu sos de susan " — poate fi făcut fie cu pastă de susan gata preparată, fie, mai tradițional, prin măcinarea semințelor de susan prăjite într-o pastă aspră într-un suribachi (pistil și mortar). Tahini, o pastă de susan în stil grecesc este un înlocuitor rezonabil și ușor disponibil, dar, deoarece nu este făcută din susan prăjit, există o ușoară diferență de aromă. Untul de arahide neîndulcit este un alt posibil înlocuitor.