Salată De Pui

Salată De Pui
Salata de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 814 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți piper, pătrunjel, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Salată de pui Deluxe și folie de salată de pui, Salată de pui chinezească fără vină – această salată este ușoară, sănătoasă și plină de aromă, și Salată Duminica: salată de pui și porumb la grătar cu vinetă de iaurt grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, aruncați împreună puiul, țelina, ceapa verde și ierburile. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
țelinățelină
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Într-un castron mic, amestecați maioneza, sucul de lămâie, muștarul, sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se adaugă la pui și se amestecă ușor până se combină. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Puneți pătrunjelul, cimbru, ceapa, morcovul, țelina și pieptul de pui într-o cratiță medie. Acoperiți cu bulionul și aduceți doar la fierbere. Coborâți focul la foarte mic și acoperiți. Braconați puiul timp de 20 de minute sau până când este ferm la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
țelinățelină
BulionBulion
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți tigaia din căldură, descoperiți, răciți puiul în lichid timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați puiul pe o tăietură și rezervați lichidul. Osați și jupuiți puiul și tăiați carnea în cuburi de 1 inch. Aruncați oasele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Se strecoară bulionul și se păstrează, acoperit, la frigider timp de 3 zile sau se congelează pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Îndepărtați orice grăsime de pe suprafața bulionului înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista